Loading....

Werkdagen in een nieuw jasje

Dit seizoen gaan we een nieuwe opzet van de werkdagen introduceren. In plaats van tweewekelijkse werkdagen op de zaterdagochtend gaan we de werkdagen flexibeler indelen.

Hoe werkt het?
Eens per kwartaal komt de werkgroep “werkdagen” bij elkaar om vast te stellen welke werkzaamheden de komende periode op de planning liggen. Denk aan werkzaamheden als planten, snoeien, maaien, wieden, houtsnippers bijvullen, planten controleren en oogsten. Maar ook het toevoegen van nieuwe onderdelen staat op de planning, zoals een terras (i.s.m. het toekomstige woonzorgcomplex), speelelementen voor kinderen en bloemenvelden. Ieder kan tijdens de kwartaalbijeenkomst zijn ideeën inbrengen, samen bepalen we wat gerealiseerd gaat worden en op welke termijn. Middels een WhatsApp-groep wordt vervolgens tweewekelijks afgestemd wanneer er gewerkt gaat worden en kun je naargelang aansluiten.

Wil jij met een enthousiaste groep vrijwilligers eens in de zoveel tijd de handen uit de mouwen steken? Je kunt een verzoek indienen via voedselbosvelden@gmail.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

twelve − six =

Back To Top