Loading....

Vriend van Veldens Voedsel

Een financieel steuntje in de rug!

Met jouw bijdrage kunnen wij het voedselbos verder ontwikkelen. Word ‘Vriend van het Voedselbos’ en steun ons met een jaarlijks bedrag van €12,50 euro. Met dit bedrag bekostigen wij onder andere materialen, plantgoed, informatieborden, zitgelegenheden en kunnen wij bijvoorbeeld het lesprogramma voor de basisschoolkinderen bewerkstelligen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we meer mensen kunnen laten genieten van gezonde, duurzame voeding en alles wat daarbij komt kijken! Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden.

Wil je jaarlijks een hoger bedrag doneren? Dat is natuurlijk meer dan welkom! Geef jouw zelfgekozen bedrag aan in het opmerkingenveld en wij regelen het voor je!

Word Vriend van het Voedselbos

  Vriend van Veldens Voedsel – Voorwaarden

  Vriend van Veldens Voedsel – Voorwaarden

  1) Door dit formulier in te vullen machtig je Veldens Voedsel (VV) om jaarlijks €12,50 euro van jouw rekening af te schrijven. Jouw bijdrage wordt geïncasseerd door middel van een jaarlijkse automatische incasso.

  2) Vanaf de dag van jouw inschrijving wordt het bedrag binnen één maand afgeschreven. Deze bijdrage is geldig voor kalenderjaar 2021. De daaropvolgende jaren zal de automatische incasso jaarlijks plaatsvinden op 1 januari. De volgende incasso voor kalenderjaar 2022 zal plaatsvinden op 1 januari 2022.

  3) Je bijdrage is geldig voor het huidige kalenderjaar (2021) ingaande vanaf de datum van betaling.

  4) Je blijft automatisch vriend van Veldens Voedsel tot schriftelijke opzegging. Opzeggen kan per mail (voedselbosvelden@gmail.com), tot maximaal één maand voor de nieuwe automatische incasso-datum (1 januari 2022).

  5) Veldens Voedsel (VV) verwerkt je persoonlijke gegevens om je aan te melden als vriend. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Jouw gegevens zullen nooit aan derden beschikbaar worden gesteld.

  6) Als vriend van Veldens Voedsel ontvang je 4x per jaar de seizoensnieuwsbrief per mail. Wil je dit niet, dan kun je je bij de eerst toegezonden nieuwsbrief uitschrijven.

  7) Je ontvangt als eerste uitnodigingen voor nieuwe activiteiten die georganiseerd worden, zoals werkdagen, workshops, excursies, rondleidingen, oogstdagen etcetera.

  8) Wanneer de oogst over een aantal jaren op gang is gekomen heb je als eerste de mogelijkheid hier iets van af te nemen op de oogstdagen. De exacte verdeling zal per oogst verschillen en is afhankelijk van de opbrengst van dat jaar. Er zullen naar verwachting per seizoen meerdere oogstdagen plaatsvinden.

  9) Veldens Voedsel heeft het recht de voorwaarden te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden gelden met ingang van publicatie op www.veldensvoedsel.nl/vriend. Wij zullen je hiervan altijd per mail op de hoogte stellen. Deze en toekomstige voorwaarden zijn ook van toepassing op eerdere aanmeldingen.

  Back To Top