Loading....

Onze Partners

Voedselbos als partner, buur en inspiratie

Meer dan ooit is een gezonde en duurzame leefomgeving essentieel. En het planten van bomen is hét middel tegen klimaatverandering. Ze zijn namelijk niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook noodzakelijk voor het welzijn van de planeet. Ze creëren meer biodiversiteit, slaan CO2 op, maken de bodem gezond én zorgen voor verkoeling. En als die bomen dan ook nog eens eetbare vruchten geven, is het helemaal een win-win situatie! 

We realiseren voor en met Velden een fijne groene leefomgeving in de vorm van een eetbaar park wat voor iedereen toegankelijk is en waar iedereen kan leren over gezond, duurzaam voedsel. Maar dat kunnen we niet alleen. Wil jij als bedrijf bijdragen aan een lokaal groen project op een manier dat bij jullie past? Wordt onze partner!

Stel jouw expertise beschikbaar

Vind jij het belangrijk dat er meer groen gebruikt wordt in de stedelijke omgeving? Dat er een gezondere leefomgeving wordt gecreëerd? Of vind jij het belangrijk dat meer mensen/ kinderen leren over gezonde, duurzame voeding? Steun ons vanuit jouw kennis en expertise! We zijn altijd op zoek naar mensen met deskundigheid, zoals organisatieadvies, media of voor het geven van educatieve lessen in het voedselbos. Of zet jouw relatienetwerk in voor het vergroten van de bekendheid van de waarde van voedselbossen.

Bluehub
Bluehub stelde een communicatiemedewerker beschikbaar om een promotievideo op te nemen. Ze dacht mee over het script, over storytelling en over inspirerende shots, waardoor we met een inspirerende video een groot publiek bereikten.

Arcadis
Als onderdeel van het Kern met Pit jaarprogramma stelde Arcadis twee medewerkers beschikbaar die een bodemtest hebben uitgevoerd op locatie. Ze hebben bodemmonsters genomen en een bodemanalyse opgesteld inclusief een aanbeveling.

Jong Leren Eten Limburg
Jong Leren Eten Limburg besteedt aandacht aan het belang van een gezonde en duurzame leefstijl bij kinderen en organiseert een inspiratiebijeenkomst over de rol die voedselbossen daarbij kunnen spelen, waarbij het voedselbos in Velden wordt gebruikt als voorbeeld en gastlocatie

Bied jouw medewerkers betekenisvolle maatschappelijke inzet

Laat medewerkers hun maatschappelijke betrokkenheid in de praktijk brengen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het vergroten van de biodiversiteit. Door een workshop te volgen in het voedselbos krijgen medewerkers daarnaast ook handvatten mee die ze thuis kunnen omzetten naar concrete acties. Zo dragen we allemaal een steentje bij.

Vistaprint Venlo
De medewerkers van
Vistaprint Venlo investeren elk jaar een mooi bedrag in een duurzaam doel én dragen een steentje bij. Samen met een groep medewerkers en kinderen hebben we de planten, die we van het gedoneerde bedrag konden kopen, aangeplant in het voedselbos.

Steun ons financieel

Zonder financiële steun kunnen we veel belangrijk werk niet doen. Mogen we op jullie rekenen? Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld het voedselbos verder door ontwikkelen en educatieve aspecten aanbieden. Iedere boom telt, net als iedere persoon die we bereiken: jong, oud, beperking of geen beperking. Iedereen kan bijdragen. Vrije giften of donaties zijn altijd van harte welkom op NL68TRIO 0379 2703 66 t.n.v. Veldens Voedsel. Heel veel dank!

Het St. Sebastianusgilde en Velden Samen Schoon in Velden lieten hun steun blijken door tijdens de officiële start van het voedselbos een genereus bedrag ter beschikking te stellen. Van dit bedrag hebben we gereedschap kunnen kopen en een groot gedeelte van de aanplant kunnen bekostigen. 

Samenwerken?

Wil je meer weten over samenwerken en onze missie steunen? We leren je graag kennen!

Neem contact op
Back To Top